The beginning

Mijn naam is Gwenn Ann, oprichter en eigenaar van Gwenn Ann Fine Jewelry. Ik ben begonnen als goudsmid en heb geleerd om mooie sieraden te ontwerpen en te produceren. 

Nadat ik in de juwelendetailhandel had gewerkt, besloot ik van loopbaan te veranderen, en ging ik in de gezondheidszorg werken. Ik wilde zorgen voor de mensen die hulp het hardst nodig hebben. Tijdens mijn loopbaan in de gezondheidszorg leerde ik dat alle mensen mooi zijn, ongeacht hun leeftijd, geslacht, rijkdom of achtergrond en op hun eigen manier bijdragen aan een mooie wereld. 

Ik wilde mijn vakmanschap van goudsmid combineren met het helpen van mensen. Daarom heb ik Gwenn Ann Fine Jewelry opgericht.

Mission & Vision

Mijn missie is om alle vrouwen over de hele wereld hun innerlijke schoonheid te laten voelen door middel van mooie sieraden. Want als je je zelfverzekerd voelt en dingen draagt die je een mooi gevoel geven, zal het leven je toelachen. 


Studies hebben aangetoond dat je een gezonder mens wordt als je je mooi voelt. Iets wat ik met mijn eigen ogen heb gezien tijdens mijn jaren in de gezondheidszorg.


Ik wil dat iedereen zijn innerlijke schoonheid voelt door het dragen van mijn sieraden 

Rozenkwarts 

Let Your Inner Beauty Shine

Gwenn Ann, 'Laat je innerlijke schoonheid stralen' wordt het best vertegenwoordigd door de Rozenkwarts. Deze prachtige edelsteen is de steen van onvoorwaardelijke liefde en uiterlijke vrede. Rozenkwarts is ideaal in het aantrekken van liefde. Het vasthouden van Rozenkwarts dwingt positieve affirmaties af. En deze prachtige steen moedigt ontvankelijkheid aan voor alle soorten schoonheid. 


Als u geïnteresseerd bent in onze collectie Rozenkwarts sieraden, kijk dan op onze website. Onze Rozenkwarts collectie verandert voortdurend, dus houd het in de gaten. 

Gwenn Ann's Family

Mensen die mij kennen, weten dat familie alles voor mij betekent. Ik heb een hele grote en hechte familie die me hebben laten zien dat familie het leven betekent. Ik heb mijn eigen gezin samen met mijn man en twee kleine schattige jongens van 5 en 2, die me zeker bezig houden. 


Toen ik Gwenn Ann Fine Jewelry oprichtte, wilde ik er zeker van zijn dat mijn persoonlijke overtuigingen verankerd zijn in mijn passie. Daarom zie ik de mensen die mijn sieraden kopen niet als klanten, maar als mijn familie. 


Mijn ambitie is om de hele wereld deel te laten uitmaken van mijn familie om zo mijn passie, overtuigingen en schoonheid te kunnen delen. Iedereen is mooi op zijn eigen speciale manier. Kom en sluit je aan bij mijn familie...