Het Begin...

Mijn naam is Gwenn Ann, de drijvende kracht achter Gwenn Ann Fine Jewelry. Ik ben begonnen als goudsmid en heb geleerd om mooie sieraden te ontwerpen, te maken en te produceren. 

Na enige tijd in de juwelen detailhandel te hebben doorgebracht, koos ik voor een nieuwe richting en stapte ik over naar de gezondheidszorg. Mijn doel was om zorg te dragen voor mensen die dit hard nodig hadden. Tijdens mijn loopbaan in de gezondheidszorg leerde ik dat alle mensen mooi zijn, ongeacht hun leeftijd, geslacht, rijkdom of achtergrond en op hun eigen manier bijdragen aan een mooie wereld. 

Geïnspireerd door deze inzichten, besloot ik mijn passie voor sieraden te verenigen met mijn verlangen om mensen te helpen. Zo werd Gwenn Ann Fine Jewelry geboren, een samensmelting van vakmanschap en de viering van unieke schoonheid in ons allemaal.


Missie & Visie

Mijn doel is om vrouwen en mannen wereldwijd te empoweren om hun innerlijke schoonheid te omarmen met behulp van onze sieraden. Ik geloof sterk in de kracht van zelfvertrouwen en de magie die ontstaat wanneer je items draagt die je schoonheid versterken. Het leven is veel leuker wanneer je je goed voelt over jezelf.


Ik ben ervan overtuigd dat sieraden meer zijn dan alleen een fashion item; ze vertellen een verhaal en bezitten een diepere betekenis. Dat idee omarmen we volledig, wat ons heeft geïnspireerd tot onze slogan: “Making the meaningful beautiful.”


We streven ernaar dat elk sieraad niet alleen mooi is, maar ook iets persoonlijks vertelt. Het is ons doel om sieraden te maken die niet alleen je look compleet maken, maar ook resoneren met je innerlijke zelf. 


Onze droom? Dat onze sieraden niet alleen je dag mooier maken, maar ook een beetje van je eigen, unieke verhaal vertellen.Rozenkwarts 

"Making the meaningful beautiful"

We geven bij elke bestelling een klein cadeautje van ons aan jou: een rozenkwarts hartje. Het is onze manier om een beetje liefde van Gwenn Ann jouw kant op te sturen. 


De rozenkwarts, een symbool van onvoorwaardelijke liefde en eeuwige vrede, is de perfecte metgezel voor het aantrekken van liefde. Deze prachtige steen, wanneer liefdevol vastgehouden, versterkt positieve affirmaties en opent het hart voor de ontvangst van schoonheid in al haar vormen. Rozenkwarts nodigt uit tot een diepere verbinding met jezelf en met anderen, door het bevorderen van een omgeving waar liefde vrijelijk kan stromen en waar waardering voor schoonheid in al haar verschijningsvormen wordt gekoesterd.
Gwenn Ann's Familie

Mensen die mij kennen, weten dat familie alles voor mij betekent. Ik ben gezegend met een grote, hechte familie die mij elke dag leert wat echt belangrijk is in het leven. Thuis is waar mijn hart vol is, met mijn man en onze twee energieke jongens van 6 en 4 die ervoor zorgen dat er nooit een saai moment is.


Toen ik Gwenn Ann Fine Jewelry oprichtte, wilde ik er zeker van zijn dat mijn persoonlijke overtuigingen verankerd zijn in mijn passie. Mijn ambitie is om de hele wereld deel te laten uitmaken van mijn familie om zo mijn passie, overtuigingen en schoonheid te kunnen delen. Daarom zie ik de klanten die mijn sieraden kiezen niet zomaar als klanten, maar als uitbreiding van mijn eigen familie. Iedereen is mooi op zijn eigen speciale manier. 


Kom en sluit je aan bij mijn familie…