Kaching 💰 💳

Wij gebruiken twee betalingsproviders op gwennann.nl, Stripe (via Shopify Payments) en Mollie. 


Onze betalingsprovider Shopify Payments verwerkt creditcardbetalingen en Bancontact. 


Onze tweede betaalprovider is Mollie en is de grootste en veiligste betaalprovider van de Benelux voor (inter)nationaal overgemaakt geld. Mollie verwerkt alle andere betalingen (iDeal, Paypal, SOFORT Banking, Belfius Direct Net en KBC/CBC Betaalknop)

iDeal

iDEAL is het meest gebruikte betaalmiddel in Nederland. Zeker 60% van de Nederlandse shoppers betaalt hiermee online. Het is een betrouwbare, veilige en handige manier van online betalen. 

Bancontact

Bancontact is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen. Het biedt een breed scala aan betaaldiensten naast online betalingen, zoals kaarttransacties in de winkel. 

Creditcard

Het is mogelijk om met creditcard te betalen via Mastercard, Visa en American Express. 

Paypal

PayPal is de meest gebruikte online betaalmethode ter wereld, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het kan in 202 landen als betaalmethode worden gebruikt

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een in heel Europa gebruikte betaalmethode waarmee kopers hun aankopen kunnen betalen of donaties kunnen doen zonder een rekening te hoeven openen. Klanten gebruiken hun persoonlijke online bankreferenties om in te loggen en geld van hun bankrekening over te maken. SOFORT Banking heeft een TÜV-certificaat dat de veiligheid van het gebruik ervan als betaalmethode garandeert.

Belfius Direct Net

Belfius is een van de grootste banken van België en biedt zijn klanten een eigen online betaalmethode aan. Klanten met een Belfius-bankrekening kunnen via deze betaalmethode rechtstreeks betalingen overmaken vanuit de online bankomgeving van Belfius of via de smartphone-app van de bank.

KBC/CBC Payment button

De KBC/CBC-betaalknop is een online betaalmethode voor cliënten van KBC en CBC, de grootste consumentenbanken van België. KBC is de Vlaamse tak terwijl CBC Wallonië bedient.

Bank overschrijving

Als om wat voor reden dan ook de bovenstaande betaalmethoden niet mogelijk zijn voor jou, kun je gerust ook betalen via bankoverschrijving. Stuur ons een e-mail naar info@gwennann.com en wij zullen u voorzien van de nodige gegevens om uw betaling te kunnen doen

Overig

Als je via een andere betaalmethode wenst te betalen, laat het ons dan weten en stuur ons een e-mail op info@gwennann.com. Betaling zou het minste van je zorgen moeten zijn als je verliefd wordt op onze sieraden. We zullen alles doen wat we kunnen om het voor je in orde te maken 💜