Only the best of the best... 💎✨

De zilveren sieraden van Gwenn Ann zijn gemaakt van 925 sterling zilver. 925 Sterling Zilver betekent dat het zilveren materiaal voor 92,5% uit echt zilver bestaat. De overige 7,5% is metaal dat voornamelijk uit koper bestaat. Zuiver zilver als materiaal is te zacht om goed gevormd te worden. Daarom voegen wij 7,5% andere metalen toe. Het feit dat onze sieraden niet van 100% zilver zijn betekent niet dat ze niet echt zijn, want 925 sterling zilver is de meest zuivere en meest gebruikte vorm van zilver. 


Het is belangrijk om je sieraden in de best mogelijke conditie te houden. Daarom geven wij je graag wat tips en trucs om jouw sieraden zo mooi mogelijk te houden. 

Gwenn Ann's tips

Gwenn Ann's sieraden moeten apart opgeborgen worden in een luchtvrije sieradendoos

Gwenn Ann's sieraden mogen niet direct in contact komen met water of ondergedompeld worden in water 

Gwenn Ann's sieraden moeten worden verwijderd tijdens het baden, douchen of zwemmen

Gwenn Ann's sieraden moeten worden verwijderd tijdens het baden, douchen of zwemmen

Gwenn Ann's sieraden moeten worden afgedaan voor het slapen gaan of bij lichamelijke activiteiten

Gwenn Ann's sieraden moeten na gebruik worden schoongemaakt en af en toe met een zachte doek worden afgeveegd.

Als je jouw sieraden behandelt volgens de tips van Gwenn Ann, gaan jouw sieraden het langst mee en kun je dus je innerlijke schoonheid eeuwig laten stralen. Mocht jouw sieraad na de omruilperiode kapot zijn, stuur ons dan een mailtje om te kijken of we iets voor je kunnen doen. Het is belangrijk dat je het gebruik van de sieraden respecteert en het is voor ons altijd moeilijk, bijna onmogelijk, om garantie te geven op verkeerd gebruik van de sieraden. 


Gwenn Ann's sieraden hebben een garantie van een jaar na levering. Als jouw sieraad schade of breuk heeft, laat het ons dan weten door een email te sturen naar info@gwennann.com en in detail uit te leggen wat er is gebeurd. Het is belangrijk dat je de status van het product deelt door ons een foto te sturen van de schade of het defect. Wij kunnen alleen verzoeken in behandeling nemen als wij de status van de sieraden kunnen controleren. 


Gwenn Ann's garantie dekt geen breuk als gevolg van verkeerd gebruik. Het dekt ook niet gewone slijtage veroorzaakt door intensief gebruik van de sieraden en ook het niet opvolgen van onze sieraden tips. Als we een email van je krijgen met gedetailleerde uitleg en staat van het product kunnen we de conditie beoordelen. Afhankelijk van de staat, de zaak en de situatie zullen wij je een oplossing bieden. Het is voor ons onmogelijk om een oplossing te geven als je de staat niet hebt gedeeld en de situatie niet hebt uitgelegd.


Belangrijke opmerking: de garantie dekt geen vuil of zwart worden van de sieraden. 925 sterling zilver kan zwart worden of vuil worden omdat het een edelmetaal is. Het is belangrijk om de reinigingstips in de tips van Gwenn Ann in acht te nemen. Als je meer informatie wilt kun je een email sturen naar info@gwennann.com.